Måling og vejning

Bryllup og tøjkrise!

Jeg var i lørdags til bryllup ved min smukke studieveninde. Hun havde forinden sagt, at det skulle være en afslappet dag og havde længe holdt fast i at hun f.eks. ikke skulle have brudekjole på. Men som dagen nærmede sig, blev der også bygget flere og flere traditioner på, og hun endte (selvfølgelig) i den SMUKKESTE hvide brude kjole. Men efterhånden som vi udefra kunne se, at det der med at det skulle være et afslappet bryllup gled lidt i vasken, måtte hovedet også lægges i blød med tøj. Det var egentlig lidt et dilemma, fordi det var ikke galla-tema, men man kommer jo heller ikke i jeans. 

Da jeg overhovedet ikke er den store pæn-kjole pige, måtte jeg på jagt efter nyt outfit. Og som sædvanligt var jeg slet ikke i god tid. Onsdag stod den på bryllupsshopping. Jeg havde i forvejen en idé om hvad jeg kunne tænke mig og der var bare ikke noget at komme efter. Jeg ville ikke have noget sort, da jeg ikke mener det hører sig hjemme til et bryllup. Hvidt må det heller ikke være, traditionen tro. 

Jeg fandt et sæt fra envii, som for det første var laaaangt og budget og for det andet ikke så ud som det jeg havde forestillet mig. Så jeg gik hjem med en lidt irriteret følelse af ikke at have fundet noget ordentligt. Desuden var det cremefarvet og var også meget i tvivl om, hvorvidt det var for “hvidt”. 

Da jeg stod på dagen, var jeg dog imidlertid YDERST tilfreds og jeg endte med virkelig at blive glad for mit køb. 

IMG_2520

På siden er der en sort stribe både på over- og underdel og med sorte stilletter sad den lige i skabet. (strik kan dog ikke anbefales, til et bryllup hvor der bliver danset hele natten) 😉 

Det var bare den skønneste dag, og jeg er sikker på at det smukke brudepar fik lige nøjagtig det bryllup de havde drøm om, med dans, brudevals, sang, taler og hvad dertil hører. Det var dejlig afslappet og ALLE havde en fest. 

Der blev trillet et par tårer undervejs, og da jeg er en kæmpe pladderromantiker, var jeg nok en af dem der trillede flere end andre.

Jeg GLÆDER mig til den dag jeg selv skal gå op af et kirkegulv og have mig et hvidt bryllup. Indtil da, må jeg nøjes med at fejre mine smukke veninder. 

IMG_2524

(her ser tøjet mere hvidt ud, end det er i forvejen, men hvad gør det? Det er jo BRUDEN der skal kigges på, og hun var SÅ lækker!) 

/S

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Måling og vejning