My perfect mornings

Måling og vejning

Så har jeg været en tur forbi min træner, og er blevet målt og vejet. 

Det går endelig(!!) den rigtige vej og jeg er stille og roligt begyndt at tage på. Skinfolderne bliver nogenlunde hvor de er, dog lidt større på lår og arme, men dette kan sagtens skyldes væske, da væsken altid samles omkring de områder man sidst har trænet. 

Der har da også været lang vej til det. Fysiologisk burde mit ligevægtsindtag være på ca. 1800 kcal, hvis man tager udgangspunkt i alder, højde og vægt. Så det var udgangspunktet da vi startede på min kostplan. Jeg er nu oppe på 2700 kcal om dagen og det er først nu jeg begynder at tage på. 

Dette viser bare vigtigheden i, at ikke alle er ens og at der ikke er noget der hedder en standard kostplan. Derfor synes jeg også at det er mega vigtigt, når man tager på udkig efter en coach, træner, kostvejleder o.l at man finder en der har tid til at mødes, lave aftaler, hvor det netop bliver PERSONLIGT. Der findes så mange trænere derude, der hurtigt smækker noget sammen, for at lave nogle nemme penge. Programmer, der ikke er specialiseret til den enkelte, kostplaner der ikke er specialiseret og dette kan jeg bestemt ikke anbefale. Mit træningsprogram har f.eks. også fuld fokus på alle min svagheder, fordi at min træner har haft tid til at sætte sig ind i hvor mine weakpoints er. 

Det er mega vigtigt at vælge og overveje sin træner med omhu – alle er forskellige og når det handler om kroppen findes der ikke nogle standarder eller skemaer som man kan bruge til alle. 

/S

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My perfect mornings