Hvorfor er det jeg gør det her?

My perfect mornings

Mine morgener er rigtig vigtige for mig, og kodeordet hver dag er tid. 

Jeg nægter at stå op og have stress. Skal jeg skynde mig om morgenen, bærer resten af min dag præg af at tingene gik lidt for hurtigt. Jeg sørger derfor altid for at stå op i god tid inden jeg skal ud af døren. Det betyder at jeg nogle dage, må gå tidligt i seng, da jeg altid prioriterer at få lige omkring 8 timers søvn. Men dette er en prioritering og det fungerer for mig. 

IMG_2476 IMG_2189

Jeg spiser aldrig morgenmad før minimum en time efter jeg er stået op. Dette for at holde min metabolisme høj og fordi at din krop udløser et stresshormon kaldet cortisol, når du står op. Dette hormon skal helst have tid til at “lægge sig”, før du indtager føde, da der ellers er større risiko for, at den mad du spiser, bliver lagret som fedt. Nogle gange kan der godt gå to-tre timer, før jeg får morgenmad, det er ikke noget problem for mig. 

Om morgenen har jeg altid tid til at sætte mig ned, nyde en kop kaffe, nyde min morgenmad og catche op på gårdsdagens nyheder. Jeg planlægger altid, hvad dagen skal stå på og hvilke måltider jeg skal have. Er der noget der skal forberedes? 

Mine morgener er kodeordet for, at jeg får en god dag resten af dagen og jeg prioriterer dem meget højt. 

Jeg er nu på vej ud af døren, skal en tur ned og måles og vejes, og jeg glæder mig til at se hvordan udviklingen har været de sidste par uger. 

Ha’ en SKØN dag 🙂 

/S 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor er det jeg gør det her?